Logo

Shkurtesa e URL-ve tane ju lejon te shkurtim lidhjet tuaja me shpejtesi dhe lehtesi. Shkurtoni lidhjet tuaja dhe ndajini URL-te te shkurtra me miqte tuaj ne rrjete sociale. Perdorni shkurtesen tone te URL-ve per te permiresuar pamjen e postimeve tuaja online dhe per te ndjekur analizen e klikimeve.